logo caju joseph hadad

Notice: Undefined index: image_id in /home/grosuartstudio/public_html/wp-content/plugins/sahel-core/shortcodes/single-image/templates/single-image.php on line 11

Restaurant: Caju by Joseph Hadad

Specific: Internațional

Data: 2018

Locatie: București, România

Amenajarea restaurantului Caju a avut ca punct de plecare dorinta lui Joseph Hadad de a recrea amintirile gastronomice ale copilariei intr-o maniera moderna si creativa, potrivita tuturor gusturilor.

Astfel, Caju by Joseph Hadad este o braserie cu elemente europene tipice, in care cromatica, texturile folosite si iluminarea ambientala fac aluzie la influentele nord-africane.

Fara a beneficia de un spatiu foarte generos, braseria este impartita in trei zone: zona centrala, care reuneste 14 mese sub un plafon curbat de lemn, zona din dreapta intrarii unde se poate urmari procesul de preparare al diferitelor preparate si zona de evenimente private, care reuneste 7 mese.

Stilul de amenajare respecta coordonatele unei braserii europene, cu mobilier iconic pentru specificul locatiei (scaune, mese, lustre sau lampi Edison). Cromatica duce cu gândul la dunele de nisip si la condimentele Marocului – predomina nuantele de maro, bej si aramiu. Insertiile de plante echilibreaza paleta cromatica si fac aluzie la oazele verzi din desert.