”La Victor am ajuns în urma unei recomandări din partea unei prietene. Încă de la prima vizită în spațiul care nu era nici cel mai generos și nici cel mai luminos, mi-am dat seama ca am întâlnit omul potrivit pentru Naneti”, spune Cătălin. Din discuția inițială, antreprenorul a înțeles că echipa Grosu Art Studio nu vine doar cu designul unui local, ci și cu o viziune integrată asupra experienței pe care clientul urma să o aiba aici și, mai mult, cu soluții pentru eficientizarea proceselor din bucătărie și recomandări pentru strategia de business pe termen lung.
Cătălin povestește cu plăcere despre procesele premergătoare deschiderii Naneti. S-a înconjurat de specialiști și totul a decurs firesc, fără travaliul de care se plâng cei mai mulți dintre antreprenorii români. În tot acest timp, Cătălin a experimentat rețete de pâine artizanală, pizza, sandwich-uri și salate și a pus pe picioare meniul restaurantului, iar echipa GAS a creat identitatea vizuală Naneti.
”Provocări? Nu am avut provocări altele decât cele de ordin psihologic. Aveam totul pregătit pentru deschidere, dar tot întârziam momentul. Până într-o zi”, spune Cătălin Naftan.