Te-ai întrebat vreodată ce diferențiază un business de succes în HoReCa de unul care iese de pe piață la doar câteva luni de la inaugurare? Misiunea noastră este să răspundem tuturor întrebărilor tale și să îți fim alături pe drumul de la o idee bună la un proiect de referință în industria ospitalității.

01

Concept

Orice proiect HoReCa de succes începe de la crearea unui concept unic și memorabil, care să răspundă nevoilor și tendințelor pieței și să ofere business-ului tău o poziție dominantă pe harta lifestyle-ului contemporan.

Pentru a defini experiența culinară și de leisure pe care clientul o va avea în locație, vom parcurge următoarele etape:

  • Analiza pieței.
  • Determinarea zonei geografice în care proiectul va fi cel mai bine asimilat sau, după caz, a conceptului optim pentru o anumită zonă deja aleasă.
  • Analiza concurenței.
  • Definirea specificului produselor și a stilului de servire.
  • Definirea tipului de atmosferă pe care clientul o va experimenta în locație.

02

Arhitectură și Design Interior

Cum va arăta restaurantul, cafeneaua sau hotelul în care investești pentru a atrage clienții? Răspunsul echipei noastre de arhitecți cu experiență în proiecte HoReCa premiate la competiții internaționale, nu este bazat pe intuiție, ci pe o aprofundare a tendințelor și a pieței.

Design-ul interior este acea primă impresie care contează în cazul ospitalității. Însă mai mult decât a fi un proiect frumos, design-ul trebuie să se alinieze conceptului în integritatea sa, să exprime prin forme, lumină și culoare mesajul unitar pe care ți-ai propus să îl transmiți:

  • Designul spațiilor dedicate clientilor.
  • Designul bucătăriei.
  • Designul barului.
  • Achiziția finisajelor, mobilierului, corpurilor de iluminat etc.
  • Achiziția veselei și a paharelor.

03

Meniul

Bucătăria și barul sunt motorul oricărui proiect în domeniul ospitalității. Suntem aici pentru a vă consilia și asista în implementarea celor mai bune practici, astfel încât totul să se desfășoare fără probleme și să oferiți cea mai bună experiență culinară.

Echipa noastră de bucătari, barmani și bariști semnează meniul unora dintre cele mai apreciate locații din București și vă va oferi consultanța de specialitate pentru aprovizionare, preparate, plating și mod de servire.

  • Proiectarea meniului.
  • Acces la furnizorii de alimente și băuturi de top.
  • Acces la principalii furnizori de echipamente de bucătărie.
  • Vizite săptămânale și consultanță permanentă.

04

Marketing si PR

Cel mai inovativ concept, cel mai bun proiect de arhitectură și cele mai rafinate preparate nu vor funcționa la nivelul așteptat, fără o strategie de marketing și fără o comunicare coerentă și constantă către publicul țintă.

Consultanții noștri vor funcționa ca un departament externalizat de comunicare, care va asigura un brand construit corect și o prezență consolidată pe cele mai importante canale media.

  • Crearea identității vizuale.
  • Concept și implementare strategie.
  • Social Media.
  • Media Relations.
  • Evenimente cu presa & KOLs.
  • Producție foto & video.
  • Crearea materialelor vizuale.
  • Redactarea textelor de prezentare.
  • Design website.
  • Search Engine Optimisation & Google Ads.

05

Consultanta de Business

Pentru a-și atinge potențialul maxim, un proiect în HoReCa necesită o gestionare adaptată acestui domeniu. Consultanții noștri sunt aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții pentru business-ul tău:

  • Managementul operațiunilor interne
  • Managementul relației cu clienții
  • Recrutare personal
  • Training specializat pentru personal
  • Servicii de resurse umane
  • Consultanță juridică